Urzica cea mândră

  0
  286

  19.08.2021

  Președintele țării a suspendat art.16 alin.(2) din Constituția României ”Nimeni nu este mai presus de lege” pentru ca Florin Cîțu să rămână premier și să ajungă președintele Partidului Național Liberal.

  Foștii gropari ai României, o parte din liderii Partidului Democrat Liberal, au făcut front comun pentru a-l ridica în slăvi pe Florin Cîțu. Bietul de Cîțu nu înțelege că ăștia îl aruncă în sus de trei ori și îl prind numai de două ori, a trei oară e cu ghinion.

  Am văzut o declarație invizibilă a liderului USR cruce filiala județeană Suceava de susținere a celor care luptă împotriva furtului de lemn din și împotriva groapei de gunoi de pe Mestecăniș. Și prefectul de Suceava săptămânal se duce pe teren să vadă cum se scurg copacii pe șoselele județului. Amândoi sunt niște luptători neînfricați când vine vorba de salvarea pădurilor din Bucovina. Este adevărat vorbesc în șoaptă că să nu-l deranjeze pe șeful liberalilor suceveni.

  Autostrada Nordului se va face, dar după ce economia României va crește cu 25%, iar Gheorghe Flutur va ajunge președintele României Reîntregite.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.