Urzica cea mândră

  0
  248

  06.09.2021

  O spun cu mâna pe inimă că orice român simplu poate fi un mai bun prim-ministru sau ministru decât Cîțu, Raluca, Barna, Cioloș, Ciolacu, Rareș, etc, etc. Nu orice român poate fi un trădător de neam și țară, un vânzător al istorie cum sunt Cîțu, Raluca, Barna, Ciolos, Ciolacu, Rareș, etc, etc. Orice român poate fi un mai bun președinte decât Iohannis. Din nefericire manualele de istorie sunt scrise de către cei care conduc nu de către cei are sunt mai buni sau patrioți. România a avut și are milioane de patrioți, dar numai câteva sute sunt conducători, iar câțiva zeci sunt tradători.

  Ciolacu și-a dovedit supunerea față de cineva, nu inteligența de lider de opoziție. Cu cât își continuă mai departe prostia șeful de la PSD cu atât va crește în viitorul apropiat un alt partid social-democrat.

  Florin Cîțu și gașca au făcut o plângere la Poarta Bruxelului, cică dacă tot plătește tribut uniunii de ce nu ar rămâne mai departe șeful guvernului?

  Prefectul USR cruce de Suceava poate elibera postul oricând. Nu a făcut nimic, și-a încasat leafa și nu la supărat pe Gheorghe Flutur. A tăcut supărător de mult când a venit vorba de furtul de lemn din Bucovina și a închis ochii la groapa de gunoi de pe Mestecăniș. Prefectul Gheorghe a murit, trăiască prefectul Flutur!

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.