Urzica cea mândră

  0
  961

  29.09.2021

  Un medic de marcă, de la noi, se plângea de faptul că rata scăzută de vaccinare ține de educația românilor. Cu alte cuvinte, țările care au mai mulți cetățeni cu școală s-au înțepat în procentaj  mai mare, iar ceilalți, adică cum suntem noi, mai puțin. Îi amintesc domnului doctor că pe timpul comuniștilor eram cu toții vaccinați, așa proști cum eram din două considerente: aveai încredere în medicii și medicina românească, iar dacă nu se reușea cu primul motiv intervenia obligația. Astăzi, datorită modului cum este condus sistemul de sănătate, încrederea pe acest palier este joasă de tot și vaccinarea este scăzută, iar atunci se dorește ca obligația să intervină din spate. E ca și cum ai pune un șofer începător cu categoria B să piloteze un avion militar, iar dacă nu se pricepe îl forțezi. În popor este o vorbă: dacă tata-i prost și copiilor le merg rău!

  Domnul Florin Cîțu își are zilele numărate ca lider al guvernului Românie, intervine moțiunea de cenzură după care liberalii intră în post.

  Curentul și gazul s-au scumpit, dar încă nu cunosc motivul? Posibil să fie adus de pe Lună sau de pe altă planetă ori președintele Rusiei este cel mai bun conducător de stat?

  Lucrările de la Autostrada Nordul se vor finaliza până marțea viitoare, adică cât va fi dl.Cîțu Prim-ministru, iar dl.Flutur al doilea om din guvernul de conducere al Partidului Național Iohannis.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.