Urzica cea mândră

  0
  202

  04.12.2021

  Județul Suceava are, în prezent, mai mulți generali decât erau într-un corp de armată pe vremea lui Ceaușescu. Noi, de generali nu ducem lipsă, ci de adevărați soldați, în rest dacă leafa-i mare când ești general, hai că treaba-i bună.

  Partidul Național Liberal, cu Cîțu-n frunte, tinde să ajungă sub cifra 5, ceea ce-l va scoate din Parlament la viitoarele alegeri și din manualul de istorie. Florine, nici nu știi cât de mic începi să fii!

  După o beție a puterii, s-a trezit și viceliderul sucevean al PNL, dl.Gheorghe Flutur și a văzut că drumurile din apropierea reședinței de județ sunt foarte proaste. Păi, bine, dl.Flutur, norocuțul tău a fost că la București nu poți să mergi prin Bosanci sau Milișauți, astfel îți săreau dințișorii din guriță la câte clănțăneli aveai!

  Primarele Sucevei, dl.Ion Lugu, a poruncit să taie doi copacei tineri din fața primăriei pentu a face loc unei statui a lui Franz cavaler des Loges. La cât este de abil dl.Lungu, dacă prinde ”gustul” afecerii cu lemnul palmat, în cel mai scurt timp îi va luat locul dl. Flutur.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.