Urzica cea mândră

  0
  216

  17.12.2021

  Ministru sucevean, dl.Daniel Cadariu, ne anunță, legal, că de la anul bugetarii vor primi tichete de vacanță în valoare de 1.450 lei/an. Un lucru bun, de aici toată lumea câștigă, dar să nu mărească tarifele la haleală și dormit.

  Ce v-am spus că dl.Flutur visează frumos! După ce a terminat Autostrada Nordului, centurilii  municipiilor, de acum vrea să lege și comunele cu autostrăzi și cai verzi pe pereți. Vine o vreme, când de la o vârstă, visezi frumos.

  Când natura își cere dreptul, nu poți să faci nimic. Se știe că malurile apelor sunt ale viețuitoarelor, pentru reversări, adică inundații, dar se pare că dl.Ion Lungu, primarele municipiului Suceava, țăran la bază, nu prea a vrut să priceapă acest lucru când a făcut părculețul pe malul Sucevei. Ciorile au pus stăpânire pe el și așa va fi pe vecie. Poate, la anul, va schimba cursul apei și atunci toate problemele vor dispărea.

  Coaliția de guvernare do-re-mi ne prezintă multe ordonanțe de guvern, mai mult sau mai puțin utile sau inteligente, dar OUG prin care să interzică tăierile de lemn pe o bucățică de timp, nici gând de așa ceva. Păcat, mare păcat, să ai politicieni care nu pricep importanța unei păduri.  

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.