Urzica cea mândră

  0
  833

  22.12.2021

  După 32 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, un ziarist român care-și face meseria, este ridicat noaptea de elitiștii din poliție, confirmând faptul că România a revenit la vremurile apuse ale terorii din regimul comunist, iar ambasadorii democrație mondiale (SUA care este farul democrației universului, precum Anglia, Franța, Italia) dorm, exact cum au făcut-o și pe 30 decembrie 1947.

  Domnul Iohannis, președintele Românie este în lumea lui bogată, scumpă și fără de suflet. Noroc că mandatul-i limitat, iar castelul lui din gheață sigur se va topi într-o bună zi.

  Când erau în opoziție dl.Ciolacu Vasilescu, președintele PSD, dorea să mărească pensiile românilor cu 40 %, iar astăzi când se află la putere citește însemările domnului Iohannis că nu sunt bani.

  Domnul Gheorghe Flutur, viceliderul liberalilor pe topogan, promite că în anul 2022 județul Suceava va avea cele mai mari investiții în infrastructură, cu alte cuvine după ce a terminat Autostrada Nordului mai face una paralelă cu aceasta. Din cauza mega inteligenței cu care este dotat dl.Flutur, sunt sigur că va fi înfia de dl.Joe Biden.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.