Urzica cea mândră

  0
  488

  11.01.2022

  Avem parte de lideri liberali de-o rară și aleasă omenie. Domnul Rareș Bogdan, de exemplu, s-a ținut de cuvânt și a anulat pensiile speciale, iar dl.Gheorghe Flutur, după ultima spovedanie, a jurat că va stopa furtul de lemn din Bucovina și nu va permite ca o groapa de gunoi, cea de pe Mestecăniș, să funcționeze. În sfârșit, urmașii Brătienilor și-au intrat în drepturi!

  Datorită facturilor mari la utilități, actualul guvern, do-re-mi, a promis un sprijin financiar românilor. Bine, asta după ce va trece iarna, cam din aprilie. Încă nu știm anul, dar sigur e înainte de vară, iar consumul de energie și gaze sunt semnificativ reduse.

  Echipa de fotbal a Sucevei a mers în cantonament fără antrenor. E ca și cum te-ai duce la luptă cu o armă performantă, dar fără muniție. Mai luptă Ioane, dacă poți!

  Tot din fotbalul sucevean, cică dacă nu trece echipa din divizia C în B, banii nu mai vin, totul se desființează. Eu zic că-i premeditată treaba, echipa nu promovează, dispare stadionul și apar blocurile (nici măcar o facultate de medicină). Băieții deștepti trebuie să facă meleoane.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.