Urzica cea mândră

  0
  693

  20.05.2021

  Săptămâna asta România s-a trezit cu cea mai mare revenire economică din ultimele 12 luni, mai mare decât a Germaniei, a Franței, a Italiei, cică suntem numărul 1 din toată Europa, atenție și peste Rusia din Europa, dar când mergi să-ți faci plinul la mașină dai cu 60 de lei mai mult fată de 2020, când mergi la shoping, cumpărături sună prea românești, cu 200 de lei abia acumperi fundul de la cărucior, dar ”țările vultur democrate europene” ne laudă tare multă. Sigur au vreo combinație, cu Klaus și „balamaua” Cîțu, aducătoare de bunăstare, lumină peste toată România și supușii ei!

  Mă bucur când văd cum crește Autostra Nordului. Astăzi, constructorii au trecut de municipiul Gura Humorului, iar dl.Flutur stă permanent pe teren să urmărească calitatea lucrărilor. Hai în Bucovina pe Autostrada Nordului!

  Domnul Primar al Sucevei s-a îndrăgostit de mască. Din multe poze chipul se vede mai mult acoperit. Bine, noi știm, că a fost mereu sub ”protecția acoperiților”, dar chiar să ne arate așa pe față?

  Pădurea din Bucovina a rămas așa cum au stabilit de mult timp cei care ne conduc. Direcția fabrica Austria combinată democratic cu buzunarele politicienilor și a hoților de lemn. Noi, restul, vom pune lumănări la biserică pentru ultima înțelepciune și luminare de minți.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.