Urzica cea mândră

  0
  181

  18.01.2022

  După investigații jurnalistice serioase am aflat că marțienii sunt vinovați de mărirea tarifelor la energie electrică, carburanți și gaze naturale. Putin îi folosește ca și forță de muncă pe marțieni, iar transportul de la muncă spre casă și invers fiind enorm de mare, duce automat la mărirea costul de producție și de aici se trage toată vina.

  După cum arată raportările cu noii bolnavi de virus, eficacitatea întăpării este anulată în fața valului cinci, chiar pot spune că s-a ajuns la un echilibru. Cu alte cuvinte mari specialiști nu mai știu cum să se comporte cu virusul, darmite un om simplu!

  Groapa de gunoi de pe Mestecăniș reprezintă o pată uriașă de mizerie pe obrazul politicienilor suceveni. Consilierii județeni din PSD și PNL trebuie să pună capăt acestei rușini naționale, nu să folosească banii contribuabililor pentru a plăti o casă de avocatură afiliată mișcării Stoica-Flutur. Natura, într-o bună zi, își va face dreptate, iar nimnicarii vor plânge pentru iertarea păcatelor la rădăcina unui copac uscat până acesta se va înverzi.

  Sutele de mii de lei dați, de consilierii județeni suceveni la avocați celebri pentru a-i apăra de minciunile etalate cu acea groapă de gunoi de pe Mestecăni, mai bine îi foloseau pentru a proteja pădurile din Bucovina de hoții de lemn. Mâine, poimâine ne vom trezi că consilerii județeni vor aproba bani pentru a-i susține pe hoții de lemn în fața justiției.  

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.