Urzica cea mândră

  0
  180

  19.01.2022

  Un vorbitor de limbă germană, care contribuie puternic la distrugerea pădurilor din România, se dă lovit în aripă și amenință cu concedieri masive la fabrica unde este șefălău. Dragul meu, austriac, poți să-ți aduni tot moluzul din fabrici, să le închizi pe toate, să le încarci în vagoane și valea repede din România. Ne-ai făcut un mare rău, atunci când ai acceptat lemnul provenit din furt. Ba mai mult, pentru unicele, frumoasele păduri din țara mea, ai fost un mare ucigaș. Și te mai rog ceva: să nu plângi, în germană, pe la gardul sibianului pentru a te întoarce!

  Unicul și inegalabilul lider neliberal, dl.Florin Cîțu, o trage tare cu certificatul verde și nu vrea să înțeleagă adevăratele probleme ale românilor. Milioane de români cu greu își achită facturile la utilități, stau în frig, poate și nemâncați, dar Florinel o ține cu certificatul.

  Universitatea suceveană își dorește acea mîndră Facultate de medicină în curtea spitalului județean, dar uită de hectarele de teren de la Moara. Degeaba ești doctor în ceva, dacă nu ai viziune, degeaba ai teren, dacă nu construiești!

  Fotbalul sucevean este exact ca viața din Suceava. Undeva în liga a 3-a, cu slabe șanse de promovare.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.