Urzica cea mândră

  0
  218

  01.02.2022

  Milioane de oameni de pe Terra au ieșit în stradă pentru a demonstra împotriva limitării unor drepturi constituționale. Se amestecă libertatea cu virusul, ceea ce dăunează grav democrației. În Canada, în Franța, în Italia, în Austria, în Belgia, se aud milioane de voci care-și cer drepturile, iar o parte din presă spun că toată această nebunie de la ruși se trage. De parcă Vladimir Putin ar fi președintele tuturor statelor lumii. Cârcotașilor, celor care o trag tare cu ”vina rusului”, atât le spun: ”ai grijă ce-ți dorești, s-ar putea să se îndeplinească”!

  Ca să ne meargă bine, nouă românilor, actuala clasă politică trebuie să impoziteze două categorii favorizate: pe cei cu pensii speciale și multinaționalele care colectează tone de euro din buzunarele noastre. Preconizez un plus la buget între 20-60 de miliarde de euro pe an. Dar, au curaj să facă așa ceva? Mai bine primești o tinichea cu cordică pentru pus la gât, ca premiu și treaba-i bună pentru străini.

  Mâine, dl.Flutur, vrea să-și susțină propria prostie la Vatra Dornei, adică să promoveze utilitatea unei gropi de gunoi pe un vârf de munte. Bine, asta dacă are curajul să dea ochii cu sucevenii sau poate dl.Flutur, prin diferite combinații, se va ascude.

  Patronii firmelor care ne distribuie energie electrică și gaz metan sigur vor avea coșmaruri în viitor. Facurile mari de tot au început să sosească și pe la biserici și mănăstiri, iar slujbele pentru pomenire lor vor fi din ce în ce mai dese. În cel mai scurt timp, nici băiețelul patronilor nu se va scula pentru a face dragoste cu alesele inimilor lor.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.