Urzica cea mândră

  0
  370

  11.02.2022

  Actualele Jocuri Olimpice de Iarnă de la Beijing ne-a prezentat o patinatoare rusă de excepție, unică în lume prin ceea ce face. Un pui de om în vârstă de 15 ani, Kamila Valieva, a reușit primele sărituri cvatruple din toate competițiile olimpice, cu alte cuvinte a înfăptuit o magie. Mama lui de dopaj, modifică o istorie a sportului! După mine, unicitate trebuie respectată și protejată. Bine, dacă se vrea și nu intervine invidia!

  USR cruce după un somn de câteva luni s-a trezit cu un președinte interimar care dorește să ne mintă, pardon să ne explice cât de buni sunt ei și cât de răi sunt ceilalți, adică actuala putere do-re-mi. Greu e în politică când nu ești la putere! Vorbești mult, prost și fără rost, doar, doar poate mai pică câte un ciolănaș de ros.

  Ce le mai plac austriecilor de la Rădăuți să cumpere lemn furat! Ei se jură că nu fură, dar Daniel i-a prins cu rața-n gură!

  Doamna sau domnișoara care conduce Agenția care nu protejează mediu Suceava, după cum arată depozitul ”ecologic” de la Moara, ne-a demonstrat că este în slujba gunoaielor, nu a oamenilor.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.