Urzica cea mândră

  0
  299

  16.02.2022

  Astăzi, după spusele șefălăilor de la NATO și a președinților de state mega democrate, trebuia ca Rusia să invadeze Ucraina, dar se pare că, până în acest moment, nu s-a produs o asemenea mutare. De aici trag două concluzii: serviciile de informații ale armatelor NATO-Biden sunt foarte neinspirate, iar servciile de informații ale armatelor din Rusia sunt super șmechere, peste cele de la NATO-Biden și de acum înainte ziua de 16 februarie va deveni ”ziua păcălelor din NATO” un fel de 1 aprilie.

  Președintele României, dl.Iohannis, va începe un nou traseu de vizite peste granițile patriei. Mititelu de el, a obosit cât a colindat țara în sus și-n jos, de-a lungu și de-a latul, iar pentru o mică relaxare se duce departe de noi.

  Actualul guvern al României, do-re-mi, îi apără cu înverșunare pe cei care emit facturi colosale la utilități. Se pare că pentru guvern mai importanți sunt banii blestemați decât poporul român.

  Dosarul rușinii naționale intitulată ”groapă de gunoi de pe Mestecăniș” va ajunge pe masa Curții Europene de Justiției. Încăpățânarea duetului PSD Suceava-PNL Suceava, adică a domnilor Ioan Stan și Gheorghe Flutur a pătat adânc obrazul Bucovinei. Dacă cei doi ”eroi bucovineni” ar avea un dram de bun simț și-ar da demisiile din toate funcțiile politice și nepolitice pe care le au.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.