Urzica cea mândră

  0
  641

  18.02.2022

  Din nefericire România nu mai are un președinte activ care să-și conducă cetățenii către prosperitate și siguranță. Domnul Iohannis și-a vîndut propriu popor pentru o funcție, beneficii și nemurire. Ne-a lăsat pe noi, români, fără apărare în fața valului de facturi uriașe la energie electrică și gaze naturale. I-a lăsat de izbeliște pe românii care trăiesc în Ucraina. Regele Ferdinad, ca să dau un exemplu de adevărat conducător, și-a trimis armata pentru a-i apăra pe românii din Bucovina în momente grele pentru patrie, iar astăzi dl.Iohannis vorbește apăsat atunci când fuge din țară pentru  face poze cu unii lideri din Europa.

  Vreo 10 soldați, cică din OTAN, s-au plimbat nestingheriți prin județele Suceava și Botoșani, generând o stare de nesiguranță și stres. Cu zece ghiocei nu poți aduce primăvara la -30 de grade.

  Istoria Rusiei ne-a învățat că orice lider care nu-și pune în aplicare planul sfărșește prost.  Asta o știe și Președintele Putin, deci discuțiile legate de pace, prietenie, putere și bani vor fi mai lungi decât s-au gândit unii analiști.

  Despre Autostrada Nordului nu se mai aude mare lucru. Discursurile domnului Flutur s-au setat pe altceva ori poate că autostrada s-a constuit pe undeva, iar noi nu am prins încă de veste.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.