Urzica cea mândră

  0
  358

  19.02.2022

  Zeus Petrov, liderul spiritual al Partidului Mișcarea Populară, îl vrea din nou președinte de partid pe Eugen Ochi Albaștrii, cel școlit pe navele de război ale serviciilor secrete. Cum se ajută combinatorii cu ochii albaștrii între ei, nu se ajută nimeni!

  Economia României a crescut invers valorii facturilor de la utilități. Să mai spună cineva că în țara noastră nu avem o admirabilă și durabilă economie care este creionată exact după doctrinele politice, adică de stânga, centru și dreapta.

  De cauza creșterii facturilor la utilități, locuitorii din cartierul sucevean Burdujeni Sat nu-și mai doresc gaz metan în casă. Nici promisiunea primarului Lungu de-ai ajuta financiar pentru a se înțepa la magistrală nu-i fac pe suceveni să aibă curajul de a da ”ochii” cu gazul metan. Frica de a-și băga în casă o ”conductă de tocat bani” este mare.

  Liderii PSD și PNL din județul Suceava, din ceea ce am auzit, pregătesc o strategie secretă de a-i combate pe activiștii de mediu care doresc să stopeze furtul de lemn din pădurile Bucovinei. Vor o lege prin care între orele 22,00 și 6,00 niciun polițist nu are voie să oprească vreo masină plină cu lemne, iar dacă nici așa nu reușesc vor permite austriecilor să construiască fabrici de ucis lemnul exat în păduri.

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.