Urzica cea mândră

  0
  198

  22.02.2022

  Actuala clasă politică europeană se poate duela doar cu cei care refuză puterea curcubeului, cu cei care nu se vaccinează, cu cei care au credința și iubesc familia, cu alte cuvinte se pot răzbuna doar pe o mare parte din proprii cetățeni. O vedeți pe Ursula von der Leyne să-i facă față lui Vladimir Putin sau pe Iohannis privindu-l în ochi pe Serghei Lavrov ori pe cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, mergând pe front cu o armă în mână? Eu unul, nu! Europa tânjește după puterea și înțelepciunea Angelei Merkel, cum de altfel și lui Vladimir Putin îi lipsesc întâlnirile cu vechiul cancelar german.

  România are parte de cel mai bun președinte din toate timpurile. Tace când este vorba să-și apere interesele poporului român și merge târâș pe coate și genughi atunci când vrea să slujească alte națiuni puternice. Vremea fanarioților este prezentă în România.

  Președintele Consiliului Județean Suceava, dl.Gheorghe Flutur, se laudă cu autostrăzile care se vor construi prin anul 2315, cât despre Autostra Nordului doar dl.Vladimir Putin o va face sau poate verzii din Germania.

  Dacă dl.Flutur este cu adevărat inginer silvic și iubește natura atunci va da dispoziție să se oprească acea rușine națională numită groapa de gunoi de pe Mestecăniș, în rest orice scuză o scoate pe gură nu mai are credibilitate, legalitate și suport moral. Om la om trage și gunoi la gunoi!

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.