Urzica cea mândră

  0
  175

  07.03.2022

  După ce se va așeza pacea în Ucraina, sunt curios câți oameni de afaceri ruși vor mai avea încredere în a continua mai departe aranjamentele (după ce au rămas fără proprietăți și sute de miliarde de euro), cu englezii, francezii, americanii, nemții când știu că orice formă de avere dobândită poate fi confiscată fără a ține cont de legi. Sigur se va reseta noile reguli ale comerțului internațional. Când dispare încrederea și sunt încălcate legile cu greu mai ești respecta. Chinezii singur au învățat ceva și vor ști cu cine să bată palma.

  Pas cu pas Președintele Iohannis ne îngroapă în datorii. Ne duce într-o viteză maximă spre cea mai grea viață din Europa numai de dragul de a avea o nouă medalie strălucitoare la gât.

  Cică pădurea din localitatea suceveană Călinești Enache vrea să emigreze în fabricile vorbitorilor de germană. S-a suit în tiruri, mașini și dispărută a fost.

  Toți europenii au drepturi numai românii au obligații! Ar trebui să fim egali la salarii, pensii și liniște, dar suntem mințiți frumos de cei care jură cu mâna pe Biblie.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.