Urzica cea mândră
  02.02.2023

  0
  185

  Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat un contract cu omologul său din Azerbaidjan, pentru furnizarea de gaze naturale. Treaba-i bună, mai ales că reușim într-un final să devenim și mai independenți de gazul….rusesc.

  Ursula Vai de Capul Ei ne spune că se va înființa un tribunal internațional care să judece crimele de război ale rușilor în Ucraina. Întrebarea este: dacă ucraineni au fraternizat și ei cu crimele cine îi trage la răspundere, nu mai spun de faptul că dacă rușii câștigă ce se întâmplă cu acel tribunal? Până la urmă, tot cei mai mici suferă din cauza prostiei celor mari. Mai merge și varianta: când doi se bat, al patrulea câștigă!

  Dacă demonstrezi că un ministru și-a plagiat lucrarea de doctorat, adică, dacă demonstrezi un furt intelectual, ești sancționat imediat de câtre instituțiile statului. Asta da, logică! Hoțul este protejat de lege, iar cel onest muncește pentru cel care fură!

  Nu înțelegeam de ce I.P.S Calinic nu spune nimic legat de distrugerea domoală și sistematică a Bisericii Mirăuți din municipiul Suceava. Săptămâna asta am deslușit misterul: arhiepiscopia primește 20 de hectare moca de la domnul primar Lungu. Când închizi ochii la timp, vezi pământ mult mai târziu!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.