Urzica cea mândră
  03.10.2022

  0
  132

  Anul trecut kilogramul de semințe de floarea soarelui era 2,70 lei, uleiul 6-7 lei/litru, astăzi semințele se achiziționează de către „meseriași’ cu 2,40 de lei, iar litru de ulei pornește de la 10 lei. Să mai spună cineva că statul român nu protejează specula și combinațiile!

  Americanii cât de curând vor avea o problemă uriașă. La anul se termină perioada de închiriere a statului Alaska, iar rușii îl vor la ei. Și uite așa o stea de pe steagul SUA va dispărea sau vor apărea alte probleme militare la nivel internațional.

  Guvernul generalului mimează că dorește să asigure românilor o protecție împotriva multinaționalelor care măresc tarifele nejustificat la utilități. Când primești sprijin financiar în timpul campaniei electorale de la șmecheri, când ajungi la putere trebuie să le acorzi cadrul legal pentru achiziționarea de banii din buzunarele românilor.

  Construcția unde se vrea a fi groapa de gunoi de pe Mestecăniș trebuie anulată sau găsită o altă întrebuințare. Problemă care se pune: familia Stan Flutur dorește așa ceva?

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.