Urzica cea mândră
  07.01.2023

  0
  139

  Cu toate legile lui Zelenski prin care dorea să anuleze credința milenară rusească din Ucraina, românii care locuiesc în Bucovina de Sus au sărbătorit Crăciunul pe rit vechi. Se pare că tradiția este mult mai puternică decât un comediant, iar Biserica Rusă este pe primul loc în Ucraina.

  Toate s-au scumpit în România, în afară de salariu. Mititelu a rămas să fie hrănit de Ursula von der Leyen și de cel care locuiește la Casa Albă cu pampers lângă dânsul, iar aceștia nu știu să facă de mâncare. Când ți-a lăsat industria pe mâna străinilor, sigur mori de foame!

  Domnul Klaus Iohannis, a uitat că este președintele României și se ocupă de problemele Ucraineni și a vorbitorilor de limbă germană, iar pe noi, românii, ne-a trecut „la și altele”. Când blestemele românilor îl vor ajunge, nici apă nu mai poate bea!

  Biserica Mirăuți din municipiul Suceava suferă mai departe din cauza vibrațiilor mașinilor care trec cu sutele spre variantă, iar IPS Calinic se face că nu pricepe. La locuința unde doarme Preaînaltul nu se simt vibrațiile, doar banii care cad în cont veniți de la primărie și CJ.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.