Urzica cea mândră
  10.09.2022

  0
  138

  Pădurea noastră dragă pădure se subțiază în dimensiune pe zi ce trece. Norocul ei și al nostru că mai sunt oameni cu suflet mare ce o apără cum pot de elementele distructive create de sistem.

  Politica UE din ziua de astăzi este cea mai slabă alianță de la înființarea ei. Doamna von sprijinită de scheletele frumos împodobite vor să desființeze ideea de familie, credință, trecut, să ne crească în frig și hrăniți cu insecte. Când mintea bătrânilor conducători este pusă pe gard, nici pisica nu trece pe acolo!

  Am observat că domnul Gheorghe Flutur ține să se declare cel mai bun politician postdecembrist din județul Suceava. Când fluturii zboară prin capul unui om, tălpile nu mai ating pământul. După 22 Decembrie 1989, pe primele 3 locuri la capitolul „cel mai bun politician sucevean” rămâne mai departe Constantin Sofronie, Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace. Să mai știți ceva: la umbra lui Flutur nici iarba nu crește.

  Ador șoferii care circulă cu viteză, trec pe lângă mașina poliției și se uită pe telefonul mobil. Sunt pe treaba lor protejați de lege.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.