Urzica cea mândră11.01.2024

  1
  168

  Știam sau mai bine spus, era de așteptat, ca domnul profesor universitar Mihai Dimian să candideze pentru funcția de rector al USV Suceava. Cum de altfel se cunoaște foarte bine intenția universității sucevene de a pune mâna pe o bucățică de teren de la spitalul județean pentru a construi Facultatea de Medicină (la Moara bieții universitari au hectare de teren, dar mai vor). Când ești prea hapsân, nu faci lucruri bune!

  Uniunea Europeană începe să semene sau este o copie a vechiului URSS. Diferența este făcută doar de calitatea minciunilor și de interesul multinaționalelor. Cât despre nevoia cetățeanului de rând nici vorbă de așa ceva.

  Apele din România sunt poluate destul de des, iar autoritățile se fac că nu văd așa ceva. Când ai parte de conducători din plastilină, binele este distrus.

  Românii din Ucraina sunt mai departe părăsiți de politicul din România. Sângele apă niciodată nu se face, iar pentru asta trebuie luptat în permanență!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  1 COMENTARIU

  1. Și mai ”interesantă” este ideea că o facultate de medicină se poate face așa, pocnind din degete, prin faptul că X a visat-o peste noapte… ; ideea că că X tocmește de pe unde poate ceva medici cu chef de salarii în plus, nu neapărat și cu vocația medicinei și a harului didactic!… Fără îndoială că orice lucru are un început, dar adicția la bani a majorității contemporanilor( nu numai medici!) nu are nimic în comun cu iubirea pentru om și medicină a deschizătorilor de drumuri din medicina născută în câteva orașe ajunse ”cu tradiție medicală”… Nu intru în detaliile calității învățământului superior sucevean unde – cu unele bune excepții !- e mare tristețe, autosuficiență și ”savantlâc”, garantia imposturii de mai târziu a multor absolvenți. Căci Suceava de azi, substanțial supusă – și la nivel de cadre universitare!!! – unora ca Flutur și Lungu, spune multe despre calitatea ”satului fără câini” care este; deopotrivă despre calitatea… ”satului universitar”… O spun și… ca medic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.