Urzica cea mândră12.07.2023

  0
  121

  La întâlnirea OTAN de la Vilnius-Lituania, cuvântul pace nu prea a fost utilizat, dar nici intrarea Ucraineni în aceasta organizație militară nu a fost agreată. Se pare că mai este drum lung până când Europa va avea parte din nou de pace, iar românii din Ucraina să fie respectați, nu umiliți și hăituiți de către partea politică plus polițienească ucraineană. Și încă ceva: democrații lumii, gen USA, spuneau despre Erdogan că este unul din dictatorii lumii. În campania din mai 2023, de la alegerile din Turcia, Erdogan era huiduit de presă occidentală, iar la Vilnius îl priveau cu respect și chiar teamă.

  Nu am văzut gunoaie în zona unde s-a desfășurat Festivalului de Blues de la Suceava, mai ales după terminarea concertelor, semn că iubitorii de acest gen de muzica au o educație și un respect pozitiv. Îi felicit pe toți, mai ales pe organizatorul festivalului, domnul Bobby Stroe „Suceveanul” (să mă scuzați, dar după rezultatele bune pe care le are, Bobby a devenit un „bun” al nostru, deci merită „Suceveanul”).

  Multe delegații oficiale din România merg în Ucraina, adică secretari de stat, miniștri, dar niciunul nu vorbește de soarta românilor din Ucraina, ci doar de lucruri care să le fie pe plac lui Joe, Volodimir și alți politicieni care nu-i acceptă pe românii din Cernăuți și din alte zone a Ucrainei.

  În Suceava se arată semnele campanie electorale. Laude pentru unii, ceartă pentru alții. Dacă se merge în ritmul ăsta, la anul va fi cea mai dură campanie electorală din ultimii 80 de ani.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.