Urzica cea mândră
  16 martie 2023

  0
  175

  Ranga a devenit un obiect de colecție în județul Suceava! Cu ea desfaci o ușă, faci politică, repari sănătate, dar mai ales îți impui propria voință. Când ranga ține locul minții, totul se duce la vale!

  Să vezi ce mișto este când îți cumperi un bilet de autobuz sau îți încarci cartela la tonomatele de la TPL Suceava când afară plouă. Apa se prelinge de pe acoperișul stației și cade exact peste tine sau ca să-ți de-a o „energie constructivă”, apa de ploaie se mai duce și după gât. Cine a gândit actualul amplasament ale caselor de bilete și abonamente este de-o inteligență atât de rară încât este bine să stea mai mult închis în casă.

  Niciodată nu m-a mirat ce politică ticăloasă fac bancile din SUA, dar dacă și băncile din Elveția au probleme cu banii, atunci gândirea capitalistă este una mult depășită. Ba mai mult, cică bancherii elvețieni vor sa împrumute de pe piețele financiare. Probabil, doar de pe cele marțiene! Pe ruși i-au fugărit, iar acuma îi regretă, iar arabii au combinațiile lor vorbitoare de slavonă.

  După cum am văzut pe unele pagini de pe Facebook, la Vatra Moldoviței gunoaiele sunt depozitate pe lângă ape, bine nu cele politice, iar Agenția de Mediu Suceava este foarte mulțumită. Cred că la Vatra Moldoviței te miră să vezi ceva legal!?

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.