Urzica cea mândră17.01.2024

  0
  98

  Speranța de viață din România este a treia cea mai mică din UE, adică așa cam în jur de 75 de ani. La nivelul Uniunii Europene speranța de viață ajunge la aproape 81 de ani. Bieții români, trăiesc puțin, la limitat frumosului, dar mințiți nonstop.

  Românii din Ucraina sunt mai departe umiliți de către autoritățile ucrainene. Păcat că ai noștrii politicieni se fac că nu văd, la fel și UE. Niciodată nu poți învinge adevărul, asta trebuie să cunoască și domnul Zelinski.

  Domnul Flutur și perechea din politică domnul Stan știu destul de bine că acea groapă de gunoi de pe Mestecăniș s-a făcut prin minciună și combinații, dar merg mai departe pe la toate instanțele din UE pentru a găsi o combinație aproape de limitat legii în a „albii” greșelile trecutului. Când ești împotriva naturii, nu-ți poți găsi echilibru! Fără groapă de gunoi pe vârful Mestecăniș!

  Granitul din Centrul Sucevei arată ca după un război. De vina, va spune domnul Ion Lungu, sunt penele de porumbei care sunt mult mai grele decât ciocanul lui Thor.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.