Urzica cea mândră17.06.2023

  0
  200

  Chinuitor de groaznic s-a ajuns cu fotbalul românesc! Dacă ne bucurăm când facem un egal cu Kosovo, punem lumânări să nu ne bată Elveția mai mult de două goluri diferență, iar Burleanu este plătit că șef la FRF sute de mii de euro pe an, atunci prostia și incompetența s-a instalat bine de tot în fotbalul românesc. Propun că domnul Burleanu să înceapă demersurile ca echipa României să joace cu 22 de jucători. Poate așa vom reuși să batem Albania.

  Primăria municipiului Suceava nu știe să răspundă la anumite solicitări transmise prin poșta electronică. Probabil angajații nu știu să deschidă un email sau au primit indicații pentru așa ceva.

  Salariile și pensiile românilor simpli, nespeciali, sunt rămase la nivelul lui 2019, iar prețurile au crescut la unele produse chiar de 2-3 ori. Leul nu mai are valoare, dacă nu este special!

  Sprijinul statului român pentru agricultură se îndreaptă cu mare grabă spre cifra zero. Probabil că dacă România era județ al Ucrainei, posibil ca agricultorii să aibă o soartă mai bună.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.