Urzica cea mândră
  17.09.2022

  0
  124

  Vladimir Putin a declarat că nu se grăbește cu războiul din Ucraina. Probabil după vreo 2-3 sezoane de iarnă, lucrurile vor merge într-o altă direcție, iar Europa va gândi altfel și își va schimba actualii lideri politici verzi-patetici fără viziuni benefice populației.

  Domnul Andrei Marga, a avut un curaj maxim când i-a înfrutat pe cei care promovează ”slava”. Într-o declarație făcută la Alba-Iulia, fostul Ministru de Externe al României a spus: ”Suntem aici cu o situație absolut specială și o supun cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze teritorii Ungariei – Transcarpatia, Poloniei – Galiția, României – Bucovina și Rusiei – Donbasul și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări”. Când istoria adevărată iese la suprafață, Ucraina devine din ce în ce mai mică.

  Gazul metan a ajuns în Vatra Dornei exact cînd nu-l mai vrea nimeni, iar domnul Flutur se mândrește cu asemenea realizări distructive economic familiilor. Când gazul era ieftin, nimeni nu-i băga în seamă pe dorneni. Dacă domnul Flutur vrea să-i ajute cu adevărat pe oamenii din zona de munte, să le ofere facilități fiscale la utilități.

  Centrul municipiului Suceava arată exact ca actuala guvernare PSD-PNL-UDMR. Rupt, fărmat și fără o arhitectură plăcută.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.