Urzica cea mândră
  17.10.2022

  0
  136

  Biserica Mirăuți din municipiul Suceava zilnic este zdruncinată de traficul rutier care vine și pleacă peste Podul Unirii. I. P. S. Calinic împrăștie diplome în speranța țintirii de resurse financiare, dar își vinde istoria pe care o păstorește. Gloria prezentului te trimite departe de realitate!

  Cine vrea pace în Ucraina este repede etichetat „putinist”. Dacă Ucraineni nu-i dai degeaba tot timpul, adică internet cum este și cazul lui Elon Musk, ești repede condamnat ca „putinist”, dar dacă Zelinski dărâmă toate statuile care țin de trecutul românilor, polonilor, ungurilor, schimbă denumirea străzile românești, aruncă manualele în limba română la foc, atunci este un mare erou. Lumea nebună, din ziua de astăzi, uită de adevăratele valori prin expresia „ești putinist”. Când ai scăpat slugile pe funcții, mori de foame!

  Pădurea, pentru a fi salvată de drujbele hoților, trebuie să învețe limba maghiară.

  După cum merg treburile în UE și cum conduce guvernul Europei doamna von der Leyen, se pare că destrămarea uniunii devine pe zi ce trece tot mai reală. Nu poți fura națiuni întregi la infinit, mai ales pe fostele state comuniste, pentru șpagă războiului și pentru banii multinaționalelor.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.