Urzica cea mândră
  17.11.2022

  0
  139

  Sunt semnale puternice că unele palate europene s-au cam săturat de mofturile, de combinațiile mincinoase ale lui Zelenski și ale unor ucraineni. Pacea plus armonia minorităților poate salva Ucraina. Zelenski, dacă vrea să fie acceptat în Europa, trebuie să recunoască oficial puterea românilor, ungurilor, rușilor, cu alte cuvinte să-i respecte pe toți cei care trăiesc și își dau viața pentru Ucraina.

  Naționala de fotbal a României nu există. Ea a murit după alegerea lui Burleanu ca șef la FRF. Sunt convins că dacă domnul Burleanu va rămâne șeful fotbalului românesc mai departe, Gibraltarul ne va bate și ei la fotbal. Armenia, Albania, Kosovo ne umilesc astăzi din orice poziție. Trăiască fraternitate afonilor din fotbalul românesc aciuată în luxul de la FRF!

  Vrei să vezi puterea unui oraș, județ sau țară uită-te ce performanțe are la sport. Suceava, de exemplu, este la pământ cu sportul, doar pe ici pe colo mai găsești mari vârfuri, în rest praful s-a așternut peste tot, iar dacă nu-i schimbăm pe unii care se cred nemuritori, ne vom obișnui cu gustul prafului.

  Domnul Flutur va inaugura o pistă pentru triciclete care se va uni cu Autostrada Nordului, proiectată de extratereștrii care conduc primăria orașului Salcea. Cam așa arată județean Suceava astăzi!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.