Urzica cea mândră
  18 martie 2023

  0
  177

  Guvernul, Președintele și Parlamentul României sunt obligați prin Constituție să-i apere pe toți românii, indiferent unde se află, deci și pe românii din Ucraina. Guvernul, Președintele și Parlamentul României știu că românii din Ucraina sunt persecutați, sunt șicanați, dar tac ascunși pentru a nu-i deranja pe Biden, Von der Leyen, Zelenski. Când politicienii români nu mai sunt de partea românilor atunci și Bunul Dumnezeu se supără!

  Un joc periculos a început pe acest Pământ. Bătrânul Biden cu democrații din America îl vor arestat pe Putin, Rusia cu ai săi politicienii îl vor arestat pe Biden. Și uite așa războiul din Ucraina va continua până când nu se știe, dar un lucru se cunoaște bine de tot: mor lunar zeci de mii de tineri care nu au gustat pe deplin din bucuriile vieții, iar suferința este una uriașă. Nu credeam că în secolul XXI, Europa va mai avea politicieni care să iubească moartea.

  Pandemia a schimbat omenirea, iar războiul din Ucraina o divizează bine de tot!

  Englezii suferă după legume și fructe. Acestea se dau pe număr, semn că au intrat în sfera doctrinei comuniste emancipate. Mă țineți minte sistemul de cartelare alimentar din România de pe vremea lui Ceaușescu? Ceva asemănător găsești astăzi în Mărea Britanie!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.