Urzica cea mândră19.06.2023

  0
  153

  Să vină blocurile peste Stadionul Areni! Cam asta-i motto-ul fotbalul sucevean. Să ai echipă numai de Divizia C, dar să fi municipiul reședință de județ, este cel mai umilitor lucru! Dărmănești este mult peste municipiul Suceava la fotbal! Printr-o asemenea rușine, Suceava nu a mai trecut de la 1388 încoace.

  Nici anul acesta moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava nu ajung pe lângă Biserica Mirăuți. Păcat că unii nu au înțeles cât de simplă și profundă este istoria Moldovei! Probabil, cât va fi șef la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților IPS Calinic, așa va rămâne traseul raclei Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, adică se va evita Biserica Mirăuți.

  Din știrile prezentate de către televiziunile ProTv și Antena 3, se înțelege că armata rusă pierde pe bandă rulantă războiul din Ucraina, iar la restul sunt multe „succesuri”. Adevărul îl vom cunoaște doar prin ochii nepoților! Strategia mass-mediei de astăzi este la fel că în anii ’40, „cine prezintă știrile, acela este învingătorul”. Până la un punct, spun! După el vine „adevărul învingătorului”.

  Politica activiștilor de mediu din județul Suceava este de a nu fi uniți. Probabil că așa sunt setați, dar uită un element important: forța succesului stă în unitate!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.