Urzica cea mândră19.09.2023

  0
  116

  Puterea de convingere a domnului Iohannis, Președintele României, că țara noastră este pe drumul cel bun, iar UE ne sprijină să avem o viață bună, a devenit un coșmar real pentru români. Posibil ca binele total să se află la Cotroceni! Domnul Iohannis, ”turistul de lux al României”, o duce extraordinar de bine în străinătate, iar restul, ”românii de jos”, muncesc pentru acest lucru.

  Războiul distruge o parte din Ucraina, iar dacă va continua mult, reconstrucția țării va dura decenii bune, cu resfrângeri economice în toată lumea. Din nefericire actuala clasă politică internațională nu are inteligența, puterea și dorința de a promova liniștea în Europa.

  Cică la Casa Albă pampers este la putere. Așteptăm anul 2024 să vedem ce decizii politice vor apărea și ce surprină ne va face domnul Biden. Ar trebui ca în politică să existe o limită de vârstă, nu de alta, dar minte poate să alerge departe de trup, iar majoritatea să sufere.

  Domnul Ion Lungu vrea să mai prindă un mandat de primar la anul, dar sucevenii nu! Va fi un vot antiLungu. Domnul Lungu a ajuns un Lăpușneanul modern.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.