Urzica cea mândră
  22.02.2023

  0
  106

  UE usor, ușor, ne impune ce să mâncăm, cum să iubim pe zile și nu va dura mult timp să ne impună și o credință. Luni mergem pe cifra 68, marți pe 69, ….iar duminică pe 74 trecut prin făină din gândaci de Colorado plus în genunchi în fața pozei lui Van der Leyen. Când mintea unora din Parlamentul European fată pui cu probleme, oamenii au de suferit.

  Unii politicieni din Ucraina, mai ales cei care stau aproape de Volodimir, încă nu au scăpat de meteahna RSS Ucraina. Au un suflet negru și mint de îngheață apele, dar vor ajutați. Să le spună cineva că ulciorul nu merge de multe ori la apă, iar minciuna și ura au picioare foarte scăzute.

  Domnul Gheorghe Flutur ii place să pozeze în salvator, muncitor, șantierist, pacifist, credincios pe banii noștri, dar protejează la maxim o groapă de gunoi pe un vârf de munte, îi ajută pe hoții de lemn plus minte de nici dânsul nu mai poate distinge adevărul de hoție.

  Președintele României, dl. Iohannis, a intrat în post. Nu vorbește, nu vizitează România, stă și se închină necontenit la o carte din Kiev și la una de la Bruxelles, pe ambele având autograf de la Biden. Degeaba ești neamț, dacă mintea-ți doarme!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.