Urzica cea mândră
  24.06.2022

  0
  175

  La școală, pe vremuri, am învățat că un premiu, o diplomă de excelență, o caracterizare pozitivă se acordă mai greu și nu la toți odată, cu alte cuvinte motivarea trebuie sa fie „beton”, ci nu una de duzină. La câte diplome s-a oferit astăzi la Suceava, îmi dă senzația că avem finalizată Autostrada Nordului, lemnul nu se mai fură, groapa de gunoi de pe Mestecăniș a fost anulată, s-au creat locuri de muncă, drumurile din județ sunt limpede, iar la urmă toți decideții care au contribuit la dezvoltarea județului trebuiesc amintiți. O diplomă cu cât este mai rară, cu atât este mai valoroasă!

  Am observat că semnalizare la mașini este opțională. Probabil că sunt anulate direct de către fabricanți. În ziua de astăzi trebuie doar să citești gândul șoferului pentru a vedea unde dorește să se deplaseze.

  Litrul de carburant s-a ieftin cu 50 de bani, iar profitul magnaților, indiferent de naționalitate, crește, crește și iar crește.

  Cel mai miștocar și antiromân șef de stat pe care l-a avut România poartă numele de Iohannis. Păcat că arată bine, dar are mintea obosită.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.