Urzica cea mândră24.06.2023

  0
  185

  În piață, la grămadă, harbuzul costa 5 lei/kg. La supermarket ajunge 1 kilogram de pepene verde în jur de 3 lei. Nu prea înțeleg logica: acolo unde nu primești factură, deci nu dă vânzătorul nimic la stat, este mai mare prețul decât în locația unde proprietarii duc statului TVA și impozit!?! Ciudată treabă, nu!

  Din cauza unor proști – birocrați de la Bruxelles (au și cei de la UE „deștepții” lor) prețul la rovinieta se duce departe. Valabil doar pentru români, restul din Kiev care au mașini scumpe sau distrug drumurile, casele cu tirurile, pot circula moca, adică degeaba! Să mai spună cineva că UE nu iubește discriminarea, mai ales atunci când iau de la săraci și dau la bogați!

  Acum, cu ofensiva coafată a celor de la Wagner, Vladimir Putin este iarăși „debarcat” din Rusia. Ușor, ușor, la Moscova se va filma „Greu de ucis 100”.

  Președintele CJ Suceava ne vorbește despre importanța învățământului superior sucevean la ceas de aniversară cu o blândețe de nedescris, dar acceptă, prin minciună, o groapă de gunoi pe un vârf de munte. Când liderul minte, aceasta trebuie pensionat!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.