Urzica cea mândră
  24.09.2022

  0
  121

  Președintele României, dl.Klaus Iohannis, îi place enorm de mult să stea lângă mai marii lumii și să se lăfăiască, împreună cu Carmenuș, în lux. Dacă nu l-ar obliga multinaționale și alți stăpâni să se întoarcă acasă, mai că numai în deplasare ar locui. În schimb prin țară nu-l vezi prea des. Domnului Iohannis nu-i prea place să simtă prin teritoriu ce probleme au românii. Din punctul meu de vedere este cel mai antipatic și leneș președinte pe care l-a avut România din 30 decembrie 1947 până în prezent. Dacă nu erau românii, astăzi, dl.Iohannis este un profesoraș necunoscut.

  La ultima întâlnire de maximă securitate Biden-Iohannis, îmi imaginez cum au decurs discuțiile:

  • Vai, dragă Vladimir bine ai venit acasă!
  • Excelența Voastră, îi spuse trazlantorul, este președintele României, domul Iohannis!
  • Ah, exclamă Biden, este Major, cățelașul meu preferat! Cuțu, cuțu, fi cuminte și nu-l mușca pe nenea!

  Toată bunătatea familiei Gheorghe Stan s-a revărsat asupra sucevenilor și s-a transformat într-o groapă de gunoi pe un vârful Mestecăniș, unică în prostiei, în utilitate, încât mă și miră că mai au curajul de a apărea pe la televiziuni. Prietenia PNL-PSD de Suceava, la nivel de județ, niciodată nu s-a distrus. Ei merg pe varianta: la bine și la rău, până când moartea ne va despărți.

  Autostrada Nordului este o iluzie a familiei domnitoare Gheorghe Stan, în rest, cât timp au gura mare, minciunile, promisiunile curg la vale și la deal de abia de ții după ele.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.