Urzica cea mândră25.09.2023

  0
  107

  Actualul Prim-Ministrul al României, domnul Marcel Ciolacu, vrea să colecteze mai mulți bani pentru țară. Mărește taxe, impozite, introduce ceva nou, dar nu reușește să adune ceea ce este în prezent. Când fugi după mai mulți bani, riști să-i pierzi și pe cei din buzunar!

  Domnul Gheorghe Flutur luptă din greu pentru Autostrada Nordului. Am impresia că este singurul „cavaler” care aleargă să salveze o domniță, dar încă nu a găsit-o!

  În zona Mestecăniș nu-i lună în care să nu apară vreun accident rutier. Și mai vor unii să ducă gunoi acolo!?! Vă dați seama cum va arăta traficul rutier dacă îi dă drumul acelui depozit de gunoi de pe Mestecăniș? Doamne ferește! Proastă minte a mai stat și mai stă în capul unor politicieni locali care se dau salvatorii națiunii, dar protejează o groapă de gunoi pe un vârf de munte!

  Războiul din Ucraina continuă, corupția din Ucraina prosperă, iar noi, românii, cerșim un salariu și o pensie cu care să reușim a ne plăti utilitățile, medicamentele, ratele la bancă, iar din ce mai rămâne, puțină mâncare. Cât despre haine, avem noroc că nu s-a scumpit tare…. ața.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.