Urzica cea mândră
  26.01.2023

  0
  159

  Povestea medicului de la SJU Suceava a fost atât de mult mediatizată cu ură, încât mâine, poimâine, biata femeie poate fi acuzată de corupția din Ucraina. Un om care a salvat vieți merită mai mult respect. Mă înclin cu respect în fața D-voastră, doamna Doctor!

  Pe 24 ianuarie, la Iași, domnul Ciucă, domnul Ciolacu, împreună cu aghiotanții lor, au fost huiduiți într-un mare fel. PSD și PNL pot câștiga alegerile în 2024 numai dacă schimbă legea și se dă voie la furat. De fapt, aceste două partide sunt cu experiență în paracotarea voturilor, mai ales vechii pd-iști care s-au aciuat în PNL. Ei sunt cei mai buni escroci- mincinoși.

  Lumea s-a împărțit în două. Jumătate care ține partea Ucrainei sunt „cei buni”, iar cealaltă jumătate care e de partea Rusiei sunt considerați „cei răi”. Realitatea este că întotdeauna „cei buni” vor fi într-o parte „cei răi”, iar „cei răi” vor fi pentru cealaltă parte „cei buni”.

  Patriarhul Daniel renunță să-și apere românii creștini din Ucraina. Nu este prima dată când conducerea bisericii îi refuză pe românii simpli. Atunci apar martirii ce vor fi pomeniți peste sute de ani, iar fricoșii de lângă Daniel nici mormânt nu vor avea.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.