Urzica cea mândră
  27.02.2023

  0
  129

  Dacă cineva ar face recensământul câinilor fără stăpân din municipiul Suceava, sigur vom afla că sunt câteva sute de suflete, iar în viitorul apropiat vor depăși ușor mia. Poți să le dai anual multe milioane de lei asociațiilor care se ocupă de viața cățelușilor că tot degea! Îngropi niște bani! Până nu sterilizezi totul, nu ridici nivelul de trai al românul simplu, maidanezul tot maidanez va rămâne, îmi pare rău, dar asta-i realitatea. Ba mai mult, vor urma și victime în rândul oamenilor etc, etc, etc. Viața unui cățel fără stăpân în fața normelor UE este mult mai valoroasă decât a unui om simplu de România!

  Românii din Ucraina sunt buni numai pentru a-și da viața pe front, iar politicienii de Dâmbovița tac precum peștele în tigaie. Războiul este un bun prilej pentru Zelenski de a reduce din minorități.

  Cum ninge prin țară, cum apar probleme, de parcă politicienii noștrii au descoperit misteriosul continent Atlantida și nu știu ce să facă!

  Primarul municipiului Suceava vrea să doneze Arhiepiscopia Sucevei 20 de hectare de teren, semn că municipiul Suceava este bogat. Nu mai bine, domnul Lungu ar dona 2 hectare de teren (10 la sută din ceea ce vrea biserica) pentru noul sediu al Facultății de Medicină? Ar rezolva multe din probleme, dar are cineva voință de a face așa ceva? Doamne, luminează-i pe conducătorii noștrii!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.