Urzica cea mândră29.05.2023

  0
  135

  Greva profesorilor se rostogolește către o direcție total necunoscută! Banii de la guvern cu greu vor veni! Politicienii noștrii din mucava preferă să-i păstreze pentru ei și gașca lor. Salariul unui profesor este sub indemnizația unui parlamentar pe o săptămână sau a 10-a parte dintr-o pensie a unui special susținut cu tărie de domnul liberal Rareș cel Rujat. Prețurile au explodat colosal, mai trăiește dacă poți și predă pentru un viitor mai bun!?!

  Președintele României, domnul Klaus Iohannis, se află permanent în concedii de odihnă. A uitat de români, dar are nevoie de luxul plătit de noi. Un președinte – profesor poate face bine învățământului, mai ales când are puterea necesară, dar ce te faci când presedintele-profesor a uitat care îi este menirea? Țară, țară vrem eroi! Pardon, vrem vacanțe noi!

  Guvernul României ne vrea binele, dar uită să ne indexeze lefurile și pensiile celor mulți! Cu bani puțini plus prețuri mari ai parte de o viață limitată și plină de datorii! În 2024 sigur lucrurile se vor schimba. Să vedeți ce minciuni prăjite ne vor vinde pe post de bunătate la alegeri!

  Municipiul Suceava va intra, la anul, în Cartea Recordurilor pentru cel mai longeviv primar care a cheltuit miliarde de euro aproape pe nimic!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.