Urzica cea mândră
  29.11.2022

  0
  111

  „Trebuie să iubim și să luptăm pentru Bucovina în fiecare zi”, spunea ieri domnul Gheorghe Flutur. Când arăți public o asemenea declarație și o comparăm cu ceea ce face zilnic susținătorul acesteia, înseamnă că președintele CJ Suceava, care este și vicelider PNL, urăște o parte din județul Suceava. Păi, cum altfel! Când faci o groapă de gunoi pe un vârf de munte, accepți ca primarii tăi să supravegheze măcelul din pădure, singura concluzie este că domnul Flutur urăște acest colț de țară. Bănuiesc când pupă icoanele, gândul lui tot la combinații îi este!

  „Nu putem să-l lăsăm pe Putin să câștige. Asta ar arăta altor lideri că se pot atinge țeluri prin forță”. Când șeful celei mai mari armate din lume vine cu o asemenea afirmație, asta arată că NATO se implică „pe față” în conflictul din Ucraina. Norocul nostru este că Putin nu-l bagă în seamă! Îi știe discursurile, doar corecturile principale sunt făcute pe holurile din capitala SUA, cu mici sfaturi venite prin satelit de la Moscova.

  Am văzut un bunic fericit! Este vorba de dl.Ion Lungu. La aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun, domnul Primar de Suceava își proteja cu dragoste viitorul. Sfânta Familie este pe primul loc!

  Președintele României, domnul Iohannis, iarăși ne vinde viitorul.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.