Verdele reapare pe scena politică românească

  0
  287

  Culoare verde este una plăcută, una care face trecerea de la cald la rece, dar agreată. Te face să te simți bine. Să nu uităm cât de frumoasă este natura înverzită, verde!

  La alegerile europarlamentare din 2009, Elena Băsescu alege verdele ca fundal cu toate că era trecută independent, am spus așa că și o mică paranteză.

  Verdele pe scena politicii românești, vine din partea Partidului Verde, care este și membrul al Mișcării Verzi Ruropene, Green Party.

  Fondat în 2005 de regretatul Gheorghe Ionicescu, Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace!, Partidul Verde România a avut o continuitate pe scena politicului din România, e drept ușoară, chiar transparentă, dar vizibilă pe unele zone ale țării.

  Aici ar trebui să le mulțumesc domnilor Constantin Damov, Silviu Dumitru, Florin Călinescu, Garcea, Ionuț Dolănescu, Drăgănescu, Mirel, oamenii care au fost apropiați de verde, de efectele lui și de o continuitate pe acest culoar.

  Astăzi, după Congresul Partidului Verde, o altă echipă și-a intrat în „pâine” coordonată de domnul Marius Lazăr și doamna Lavinia Cosma.

  Succes, verzilor!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.