Virusul, o apariție gândită de om

  0
  196

  Am tot încercat să adun mai multe date legate de apariția și dezvoltarea noului virus, care din 2020 nu ne mai dă acel dram de liniște, și să răspund la o banală întrebare: nenorocitul a fost/este produs de mâna omului sau doar o creație a naturii?

  Răspunsul l-am primit, zilele acestea, din zona de cercetare. ”Danuț, 99% este o gândire omenească, dată cu un scop. Prea apare și dispare când nu te aștepți, are un ”program” bine determinat, a distrus la început pensionarii, iar după, pe cei cu mai multe afecțiuni”.

  Zic mai departe că nu-i adevărat, acel 1% poate să răstoarne acei 99%, cu gândul că pe lumea aceasta, cercetătorii nu îmbracă haina unor ucigași, ba mai mult, ei doar salvează vieți omenești, dar îmi vine în minte următoarea problemă care mă întoarce la răspunsul de 99% . De ce OMS, la început, nu a dat voie să se fac autopsii la cei decedați din cauza virusului? Nu-i normal ca atunci cînd apare o boală nouă să se vadă cauza decesului pentru a găsi tratamentul? Ba da, spun cărțile de medicină, dar nu OMS.

  Omenirea, de-a lungu existenței ei, a avut parte și de conducători-demoni, care au măcilărit lumea sub diferite pretexte, multe din ele nici nu au fost crezute chiar de ei.

  Dorința nebună de a stăpâni lumea, de a o supune prin teroare, a făcut de multe ori ca o mână de oameni, în numele ”iubirii”, ”dragostei”, ”religiei”, ”adevărului” să pornească războaie, să arunce asupra oamenilor bombe, diferite arme chimice ori biologice. Asemenea creaturi s-au dezvoltat fie iubind puterea sau moștenind-o din tată-n fiu, iar unul din ei a vrut să iasă ceva mai mult în evidență.

  Am văzut că este la modă să terorizezi un popor, iar după, să te duci la biserică, să faci donații uriașe din banii poporului, poate-poate te iartă Bunul Dumnezeu de ceea ce ai făcut.

  Din punctul meu de vedere, când ai pornit un rău care a afectat o comunitate întreagă, iar tu, cel care ai provocat dezastrul știai, iertarea nu o vei obține cu prețul a milioane și milioane de euro.

  Povestea virusului se pare că va continua.

  Răul pornit, cu greu îl mai poți stârpi. Doar puterea Bunului Dumnezeu va aduce într-o bună zi lumina.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.