Zelenski duce Ucraina într-o zonă întunecată

  0
  226

  Am citit, în presa românească din Ucraina, că Zelenski a interzis cu desăvârșire cultura rusească. Cică este dăunătoare și nu aduce victoria.

  Aflu că în Ucraina, tot Zelenski, a dat un decret prin care se spune că nu se poate încheia nicio pace cu Rusia, cât timp va fi Putin, până la victoria finală.

  Tot din Ucraina, minorităților (care în multe zone sunt majoritari) nu au nicio valoare, cu excepția ucrainenilor.

  Toate acestea mă duce cu gândul la perioada ceaușistă-comunistă când nu aveai voie să faci multe lucruri normale. O întrerupere de sarcină, să critici partidul, să stai de vorbă cu străinii, nu aveai acces la arta din occident (dacă nu cunoșteai pe cineva la librării era imposibil să cumperi vreo carte de un autor din țările capitaliste). Toate acestea, practic, au grăbit sfârșitul lui Ceaușescu și a PCR.

  Am impresia că lui Volodimir Zelenski îi se pare că prezența unor statui, cărți plus alte opere ale scriitorilor, compozitorilor ruși aduc dezavantaje Ucraineni, ceea ce ne arată că domnul președinte are o gândire total greșită, mult comunistă, de dictator incult. Totuși este de profesie actor!?!

  Când lovești în artă, nu are importanță „culoarea ei”, arăți că nu ai stofă de lider.

  Și uite așa, Zelenski duce Ucraina spre o zonă întunecată. De la statul de cel mai mare stat european (creat de fostul URSS), va ajunge în cel mai scurt timp, la dimensiunea unui stat, mult mai mic decât România.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.